Despre mine

Îmi place să învăt cât mai multe lucruri , nici nu mi-aș putea imagina o zi fără să învaț ceva nou, fără să citesc ceva interesant, fără să evoluez. Dacă nu evoluez simt că stau pe loc și asta mă omoară.

Sunt absolventul uneia dintre cele mai prestigioase facultăți de Economie din București (sau cel puțin așa o văd eu). Asta poate nu este impresionant, impresionant este faptul că am pornit de la o medie mai mică de 7.50 în primul an de facultate ajungând până la o medie de 9,60-9,70 fiind pe locul 7-8 din facultate și obținând o bursă în valoare totală de 1500-1700 lei, parcă acum sună mai bine, nu?

Sunt într-o continuă luptă cu diverse hack-uri (life hacks) ce mă fac să fiu mai eficient, mai deștept, mai inteligent și mai productiv.

Am în spate ani buni de documentare continuă și susținută legată de productivitate, motivatie, psihologia umană, cum răspundem noi la diverși stimului, economie, limbajul trupului, etc.

Sunt pasionat de fotografie, încercând de 4-5 ani să fiu din ce în ce mai bun.

Sunt pasionat și de magie, carți de joc mai mult de flourishes, care este de fapt un sport al mânilor, cunoscut și sub numele de prestidigitație, am depus anii de muncă pentru acest lucru, în primii doi an chiar 7-8 ore pe zi.

Mai scriu și pe site-ul Motivonti, diverse articole ce au ca scop principal să motiveze, să schimbe percepții, să facă oamenii să se oprească și gândească la ce am spus.

Până acum am scris mai multe articole 3 articole (1,2,3) cel de-al treilea articol a avut undeva la 1000 de vizualizări și foarte multe comentarii, asta doar în primele zile de la publicarea sa.

Consider că am uneltele necesare să te ajut să devii mai eficient, acum rămâne de văzut dacă îți voi capta atenția.

Bun venit!

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s