5 Moduri De A Îți Crește Puterea De Concentrare

Concentrarea este o abilitate extrem de importantă și în zilele noastre se pare că este subapreciată, toate companiile mare se bat pe concentrarea noastră, încercând să ne atragă prin diverse tehnici și metode, și dacă ne uităm la cifrele de afaceri se pare că reușesc.

Citește în continuare, durează mai puțin de 2 minute să citești acest articol!

Concentrarea este arma ta secretă sau mai bine zis, concentrarea este TOTUL! Dacă te poți concentra pe un lucru ore în șir atunci ești predispus la a obține ceea ce îți dorești. Simplu!

Însă în prezent această concentrare ne este furată, de internet, de lucrurile care ne distrag, de telefonul mobil, de messenger de twitter și alte rețele de socializare și website-uri ce se bat pur și simplu pentru a ne atrage atenția permanentă!

Când întrebi pe cineva, cum ai ajuns la nivelul la care ești acum, îți va raspunde mai mult ca sigur ca prin muncă, foarte multă muncă, asta se traduce prin concentrare, abilitatea de a te concentra și de a face lucururi, fără lucruri ce îți distrag atenția, fără scuze, fără plânsete, doar concentrare pură.

Pentru a îți crește puterea de concentrare trebuie să îți antrenezi mintea, astfel m-am gândit să îți ofer câteva sfaturi legate de acest lucru:

1) 5-10 minute de meditație (în fiecare zi!)

2) setează timp de lucru și timp în care iei pauză

3) notează în calendarul tău care sunt orele în care muncești (work hours)

4) folosește un timer (cronometru)

5) când simți nevoie să folosești Facebook, să verifici mailul, etc, OPREȘTE-TE! am scris și un articol despre câteva tehinci ce te vor ajuta să te oprești și să nu îți asculți nevoile, care de fapt nu sunt nevoi ci doar elemente ce îți distrag atenția, citește despre asta aici

6) pastrează-ți masa de lucru într-un mod ordonat, citește mai multe despre asta aici

Acesta este secretul pe care îl căutai de mult timp. Concentrarea, una dintre cele mai importante abilități pe care le poți deține, abilitatea de a te concentra pe unu singur lucru multe ore!

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s