Despre to do list și cum să funcționeze


To do list este de fapt o listă ce îți permite să notezi principalele lucruri pe care vrei să le realizezi într-o zi.

Însă pare să nu funcționeze pentru toata lumea, eu m-am întrebat de ce și am ajuns și la o concluzie, iată cum să faci să funcționeze.

Trebuie să te gândești la această listă ca la un drum, fiecare punct este de fapt un punct pe harta, o destinație la care trebuie să ajungi.

Să spunem că vrei să ajungi la 10 pagini citite dintr-o carte, ce trebuie să faci pentru a reuși?

Trebuie să vezi aceste cinci pagini ca o destinație finală, pentru a ajunge la acea destinație trebuie să pornești la drum , poate unul dintre cele mai dificile elemente, însă o dată ce ai pornit vei fi de ne oprit, trust me.

Asemnănător cu pornitul la drum spre o destinație pentru a ajunge acolo cât mai repede trebuie să nu te oprești, fiecare pauza te va încetinii din drumul tău și vei ajunge acolo cât mai târziu.

Drumul este prin de obstacole, însă tu trebuie sâ le elimini. Încearcă să te concentrezi pe un singur lucru și doar odatâ e l-ai terminat începe alt lucru, însă despre asta am să discut într-un articol viitor.

Astfel, următoarea dată când vrei să realizezi ceva gândeștete la scopurile tale, task-urile tale, ca la o destinație finala, ca fiind un punct de pe hartă și mergi spre ele eliminând toate lucrurile ce te pot distrage. Te poți opri doar pentru benzină dacă simți că ai nevoie de acest lucru.

Să muncști mai putin timp și cu rezultate mai mare este un lucru realizabil, totul depinde de a cunoaște câteva trick-uri pe care eu ți-le prezint în aceste articole.

Lucrează mai inteligent, lucrează mai bine!

Advertisements

3 Comments on “Despre to do list și cum să funcționeze”

  1. […] Toate aceste obiective nu pot funcționa fără o bază stabilă în cazul nostru acest lucru este reprezentat de un to do list, o listă cu toate activitățile pe care dorești să le realizezi în ziua x. Pentru mai multe delalii despre cum să îți creezi un to do list care să funcționeze citește aici.  […]

  2. Claire says:

    “te poti opri” (cu un singur i)

  3. […] Pentru mai multe delalii despre cum să îți creezi un to do list care să funcționeze citește aici. […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s